Din caravanspejle specialist

Betalingsmuligheder

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

Klarna

Med Klarna har du 21 dage til at betale din ordre. Du skal blot afgive en række vigtige basisoplysninger under ordreprocessen, som gør betalingen nemmere. Når du betaler med Klarna for første gang, skal du afgive en række oplysninger, herunder mailadresse og fødselsdato. Vi kan sende din ordre med det samme, da vi er garanteret betaling via Klarna. Du modtager en faktura fra os pr. mail, når vi har afsendt din ordre. Du behøver ikke betale denne faktura, da Klarna ordner det for dig. Fra Klarna modtager du en mail med et betalingslink. Dette link dirigerer dig videre til Klarnas forbrugerportal på www.klarna.com eller i Klarnas app, hvor du kan betale for din ordre.

Apple Pay

Har du en iPhone, iPad, Mac eller et Apple Watch? Så gør vi betalingen endnu nemmere! Du kan betale på vores website med Apple Pay. Apple Pay er en mobil betalingstjeneste udviklet af Apple Inc., som gør det sikkert og nemt at betale for dine køb med et af de betalingskort, du har gemt i din Wallet. Når du har valgt Apple Pay som betalingsmetode, gennemfører du betalingen nemt, hurtigt og sikkert ved hjælp af Touch ID eller Face ID. Straks efter betalingen kan vi gå i gang med at sende din ordre.

Kreditkort

Du kan ganske enkelt betale med et kreditkort. Betaling med kreditkort er meget nemt. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde dine kortoplysninger og godkende betalingen. Du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden, da de kreditkort, vi tager imod, som standard skal tofaktorgodkendes ved hjælp af en kode. I øjeblikket tager vi imod Visa, MasterCard, American Express, Cartes Bancaires og CartaSi. Du kan få yderligere oplysninger om betaling med kreditkort hos din bank eller kreditkortselskabet. Det er altid gratis at betale med kreditkort hos os.

PayPal

Nemt, hurtigt og sikkert. Det er de ord, der bedst beskriver PayPal. PayPal er en betalingstjeneste med en særlig køberbeskyttelse, som er udviklet til alle, der handler online. Du får fordel af et ekstra sikkerhedsniveau, overblik over alle transaktioner og kan glæde dig over, at de bestilte varer bliver afsendt med det samme. Det er altid gratis at betale med PayPal.

Sofort Banking

Via Sofort Banking kan du ganske enkelt fuldføre din ordre ved hjælp af dine egne netbankoplysninger. Du behøver ikke oprette en konto. Dine oplysninger bliver ikke gemt nogen steder, efter at betalingen er fuldført. Ved kassen har du mulighed for at vælge betaling med Sofort Banking. Vælg din egen bank. Herefter bliver du automatisk sendt videre til din banks sikre miljø. Når din betaling er gennemført, modtager du en bekræftelse på transaktionen, og vi kan begynde at behandle din ordre.