Din caravanspejle specialist

Zolio B.V.'s politik for anmeldelser

Zolio B.V. synes, at det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg, når du køber vores produkter. Ærlige anmeldelser og andre kunders erfaringer, både positive og negative, bidrager til det. Derfor offentliggør vi alle anmeldelser på vores hjemmeside, medmindre de ikke opfylder vores retningslinjer.

Det er vigtigt for os, at der kun vises autentiske anmeldelser på vores hjemmeside. Derfor opfordres du kun at skrive en anmeldelse, hvis du har købt et produkt hos os. Alle anmeldelser bliver læst og vurderet af en vores medarbejdere.

En anmeldelse afvises kun, hvis den ikke opfylder vores retningslinjer, herunder:

 • Anmeldelsen er kortere end 4 ord.
 • Anmeldelsen indeholder kontaktoplysninger som f.eks. telefonnumre, adresser eller url’er.
 • Anmeldelsen indeholder websteder eller YouTube-kanaler.
 • Anmeldelsen er kun en beskrivelse af den service, som Zolio B.V. yder, og behandler ikke produktet indholdsmæssigt. En kort henvisning til vores service i nogle få sætninger er tilladt, men anmeldelsen skal primært vedrøre produktet.
 • Den nuværende pris på produktet er nævnt specifikt.
 • Upassende sprogbrug (f.eks., men ikke begrænset til: skældsord, racistiske udtalelser, forvanskninger eller andre udtryk, som kan opfattes som krænkende)

En anmeldelse kan derfor indeholde stavefejl, bestå af én sætning eller være negativ om produktet.

Hvordan indsamler vi anmeldelser?

Nogle dage efter levering af din bestilling modtager du via e-mail en anmodning om at skrive en anmeldelse fra os. Du kan vurdere produktet med 1-5 stjerner via denne e-mail. I et fritekstfelt kan du skrive din mening eller oplevelse.

Beregning af anmeldelsesscore

Gennemsnitsscoren for et produkt beregnes på grundlag af alle anmeldelser, der er modtaget. Beregningen er som følger: samlet anmeldelsesscore / antal anmeldelser = gennemsnitlig anmeldelsesscore.

Offentliggørelse af anmeldelser

 • Alle anmeldelser offentliggøres automatisk.
 • Som regel er en anmeldelse synlig inden for nogle få minutter.
 • Den dato, der vises sammen med anmeldelsen, er den dato, hvor anmeldelsen er skrevet.
 • Hvis en anmeldelse ikke opfylder betingelserne, kan den skjules af en medarbejder hos Zolio B.V. Derefter er anmeldelsen kun synlig for medarbejdere hos Zolio B.V.
 • På vores hjemmeside offentliggøres der ikke anmeldelser, som kunden har modtaget betaling for af Zolio B.V. eller som kunden af Zolio B.V. belønnes for på en eller anden måde. Eksempelvis når der tilbydes en cashback, rabat eller et gratis produkt efter at have skrevet en anmeldelse.

Brug af anmeldelser

Zolio B.V. bruger anmeldelserne til at forbedre sine tjenester. At kontakte kunder i anledning af en anmeldelse, vi har modtaget og offentliggjort, kan være en del af denne fremgangsmåde.